Основен партньор!
Latest topics
» Да разменим банери(:
Пет Ное 08, 2013 6:16 am by Nova Berry

» Спам нашествие;;
Сря Мар 20, 2013 6:23 am by chaos

» Разяснения за групите;
Нед Сеп 16, 2012 12:35 am by Nathaniel S. Wildstorm

» Джасмин Балард;
Съб Авг 11, 2012 4:20 am by Nathaniel S. Wildstorm

» Исая Вилън;
Съб Авг 11, 2012 1:05 am by Nathaniel S. Wildstorm

» Запази си лик;
Вто Авг 07, 2012 4:33 am by Nathaniel S. Wildstorm

» Заети и запазени ликове;
Вто Авг 07, 2012 4:31 am by Nathaniel S. Wildstorm

» Рекламки
Пет Яну 27, 2012 10:58 pm by Drake Gordon

» Спам...за кой ли поред път хД
Съб Яну 14, 2012 10:55 am by anyone

» Търся някой за РП
Сря Яну 04, 2012 9:11 am by Мелиса Джоунс

» Въпроси
Пон Дек 12, 2011 8:09 am by Nathaniel S. Wildstorm

» Да се сприятелим...
Пон Дек 05, 2011 8:13 am by Dahlia Malory Fairwell

Вход

Забравих си паролата!Приятели на форума
Pretty Little Liars-RPG forum

House of Night - един нов святPhotobucket
You are not connected. Please login or register

Герои от аристократично потекло

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 3]

Име на героя:
Години:
Местожителство /един от трите острови/:
История/минимум 5 реда/
Характер/минимум 5 резда/
Външен вид/минимум 4 реда/
Допълнително/то не е задължително/
Снимка:

Вижте профила на потребителя
1.Име на героя:Алис Старк Валерион

2.Години:19

3.История/минимум 5 реда/Алис е родена в семейството на аристократи.Баща и е губернатор на Порт Роял.Има брат на име Дейлън.Преди да се роди отвличат другият и брат.Тя не го помни, но си го представя като по-малка версия на Дейл.Още от малка Алис мечтае да служи в морската флота.Това нейно желание остава не изпълнено по две причини-първата-жени в армията не се допускат, втората-ами..да речем , че баща и има други планове за нея.Праща я в училище в Париж, където изучава науки като химия , физика, астрономия и математика.Но през цялото време копнее за друг живот.Смята, че пиратите са жестоки и трябва да се накажат, но поради некадърността на военните ,морските вълци още се скитат свободно и без наказано.Връща се в родината и една вечер решава да избяга.Баща и вдига целия град на крака, Алис обаче не е далеч.Отрязва си косата и опитва да пробие защита на комодора.Представя се за момче и се записва във военно -морската академия.За жалост малката и тайна бързо е издадена и тя е принудена да се върне зад камените стени на имението Валерион.Посещава приеми и спазва всички правила , които и налага баща и, но мечтае за различен живот.Запознава се с пирати, които и предлагат да я качат на борда.Тя разбира се отказава и се посвещава на по-важна миския, свързана с откриването на отвлечения и брат.Алис вярва, че той е жив и е там някъде.Издирването и е прекъснато от внезапната смърта на обичния и баща.След нея упправлението поема брат и.Дейлън споделя мнението на сестра си и също вярва , че пиратите трябва да се накажат.В Порт Роял започват години на война и болести.Дейлън я изолира в имението .Тя се заравя в книгите и научава френски.Скоро започва да и се струва , че пиратите не са толкова лоши , а войните трябва да спрат...

4.Характер/минимум 5 резда/Трудно е да се опише характерът и.Определението, което можем да и лепнем без да се замисляме е непокорна.Не се подчинява и не смята , че дължи обяснения за действията си.Трудно може да се разгадае настроението по лицето и.То почти винаги изразява противоположността на чувствата и , а образат в него е лъжлив повече от този в криво огледало.
Можем и съвсем да спокойно да кажем, че е любопитна.Погледът и винаги шари неспокойно и жадно попива всеки детайл от обстановката.Но любопитството що се отнася до тайните на хората е това, което я гложди най-силно...Да, определено това е не е много хубава черта в харлактера на Алис..
Обича да си поспива и де се излежава дълго в леглото.Но също така обича и дългите безспирни разходки.
Не обича да си мълчи и винаги има какво да каже..макар често да изтърсва някоя глупдст, която не е на място...
В споровете се впуска през глава и може да ги води до безкрай.Определено не и омръзват, а и трудно може да я спре човек, когато вземе думата.Това я прави магнит за неприятности .Е, разбира се и свободолюбивата и природа изиграва малка роля.
Каквото и да и се случи , тя стиска зъби до край.Не мрънка и не хленчи.Не обича да показва емоциите си пред хората,не обича и да я съжаляват-така се чувства слаба и унижена.
Вярва че всеки човек има право на избори че всеки може да промени съдбата си , стига да иска.
Много неорганизирана и неподредена.В живота и както и в нощното и шкафче цари хаос и безредие.И дори да има желание да се пребори с тях..ами просто не и се получава.Същото се отнася и до заниманията и.Често захваща нещо, но после осъзнава, че може да започне нещо друго , а накрая се отдава изцяло , на нещо съвсем различно от двете предишни.
Когато избухне , крещи много.Има склоността в такива моменти да казва неща, които не мисли и да наранява хорака около себе си.После съжалява за постъпките си...
Има сериозни проблеми с координацията.Определено двете са доста скарани, затова можем да кажем, че Алис е едно "подвижнво и нестихващо турнадо" или поне така твърди брат и Дейлън.
Усмивката никкога не слиза от лицето и.Макар понякога да е измамна..И все пак за нея смеха и доброто настроени е са на първо място.
Мрази егостите ,макар тя самата на моменти да е такава..дори да не си го признава.
Никога не би оставила приятелите си в беда.Би им помогнала дори това да и коства всичко....защото те са най-важните.
Завижда на птиците за свободата , с която разполагат.Често и се иска да може да лети и да избяга от живота, който води.
Има доста силно развито въображение-често главата и е ипълнена с разни щури идеи и обича да ги осъществява.

5.Външен вид/минимум 4 реда/Разполага с всички отличителни белези на рода Валерион.Големи кристално сини очи, следящи всичко около себе си, дълга черна коса , спускаща се на вълни по гърба и.Като всеки член на аристократичната фамилия , има жигосан фамилния герб на десния глезен.Може да се каже , че е висока-предвид това ,че е висока почти 1.78, но за пред хората винаги казва ,че е 1.80 .Все пак кой наистина би се наел със задачата да измери истинската и височина....
Обича да връзва косата си и не харесва дрехите, които и се налага да носи.Завижда на мъжете, понеже им е позволено да носят панталони

6.Допълнително/то не е задължително/Любимият и цвят е аленочервеното.
А любимото цвете маковете.
Като малка често обича да играе с обикновените деца...и макар да не иска да си признае още копнее за една игра на криеница...

7.Снимка:

Вижте профила на потребителя
Одобрена...

Вижте профила на потребителя http://port-royal.bulgarianforum.net
1.Име на героя:
Катерина Петрова
2.Години:
21
3.История:
Кат е богатото и глезено момиче на едно от най-известните аристократски семейства в града.Има всичко което пожелае и то на момента.Умна е и използва мозъка си,за да помага с каквото може на баща си,който цени това.Навсякъде се хвали,че има умна и красива дъщеря.Още от малка Кат иска да знае и да може всичко.Баща й я записва на уроци по пияно.Владее много добре науки като математика и химия.Иска един ден да стане дясната ръка на баща си и да му помага в управлението и да бъде като сина,който той не е успял да получи.Винаги е усещала,че баща й иска и момче и се чувства гадно от това и мисли,че проблема е в нея.На 15 години не издържа когато баща й се разкрещява,че по-добре да се е родила момче и се опитва да се самоубие,но безуспешно.От тогава всички са по-мили с нея и внимават какво говорят.
4.Характер:
Да се определи характера на Катерина е доста трудно.В един момент е мила и добра,помага на всички и се раздава,но когато някой се опита да наложи своето или да й заповяда нещо от милото и добро момиче не остава и следа.Става злобна и заядлива и казва на всекиму това което мисли без да я е грижа дали ще го нарани-изобщо много странен характер.
5.Външен вид:
Кат има дълга и красива къдрава кафява коса до кръста.Почти винаги носи косата си спусната.Очите й също са кафяви и много от момчетата потъват в тях.Миглите й са черни,гъсти и извити-те още повече подчертават красотата на очите й.Има нежни и красиви устни,а гласът й е мелодичен.Походката й е плавна и грациозна.Висока е около 1,70.
6.Допълнително:
Любимо й цвете е роза.
7.Сним
ка:

Вижте профила на потребителя http://thevampirediariesrpg.bulgarianforum.net/forum.htm
Одобрена си...
Само ще те попитам на кой от островите искаш да живееш?
И понеже казваш, че не си просто от аристократско семейство, а от едно от най-влиятелните ще се наложи да смениш фамилията на героинята си с една от тези, които са вписани за мястото, където ще избереш да живееш. Пиши ми на ЛС коя от фамилиите си избрала. А и тъй като ще си първата, която си прави герой от това семейство можеш да определиш колко голямо да бъде, да прецениш дали ще разрешаваш на други съфорумници да се регват във същото семейство като твои близки или далечни роднини. Надявам се да не съм се изказал много сложно... Съжалявам, ако е така, но обясненията не са ми най-силната страна.

Вижте профила на потребителя http://port-royal.bulgarianforum.net
Фамилията ми ще е Уелдърн.Семейството няма да е съставено от много членове,защото ще сме един от последните от тази фамилия и ест.,че ще позволя на други да се регистрират като част от семейството

П.П.Пиша тук,защото не ми позволява да изпращам ЛС.

Вижте профила на потребителя http://thevampirediariesrpg.bulgarianforum.net/forum.htm
Да, извинявай, сега се сещам, че бях сложил лимит за ЛС-тата заради спамерите... Трябва да имаш минимум два поста. Както и да е. Ей сега ще сменя фамилията ти на Уелдърн.

Вижте профила на потребителя http://port-royal.bulgarianforum.net

Име
Амбър Норингтън
Години
20
Местожителство
Сейнт Джон

Външен вид
Много лесно можеш да я сбъркаш с истинска кукла барби, но в доста по-мащабен размер.
Косата ѝ е дълга, мека и руса, спускаща се на вълни по раменете ѝ. Рядко я връзва -
предпочита да я държи спусната. Очите ѝ са сини, дълбоки и пленяващи.
Принципно си слага спирала или сенки, за да подсили цвета им. Могат да те омаят.
Тялото на Амбър винаги е подлежало на завист. Краката ѝ са дълги, а тя е слаба, стройна и висока. Принципно обича да носи дънки, както и рокли. Дрехите в гардероба ѝ са разнообразни.
click 1 click 2 click 3

Характер
Тя е егоистка. Манипулаторка е и доста често кара хората да се чувстват нищожни около нея, само когато я погледнат. Има идеални маниери и обноски, защото е отраснала в аристократично семейство. Знае кога да си мълчи и използва всички свои качества идеално.Аби знае, че е момиче с класа. Наистина, ако искате да я опознаете, значи сте страшно смел и вдигате летвата доста нависоко. Самочувствието ѝ е с покритие. Тя е категорична и дръзка, магнетична и красива. А най-озадачаващото е, че знае за всички нейни качества и ги използва, по какъвто иска начин. Играе си със себе си. Понякога се прави на такава, каквато не е, опитвайки се да открие други нейни страни. Амбър е умна и хитра – винаги преценява ситуацията и знае кога да замълчи. Но както може да не продумва, така умее и да постави всеки, когото поиска на мястото му. Тя е точна и може да ѝ се има доверие. Мрази лицемерите, въпреки че често е чувала тази дума по неин адрес. Явно тези, които са я наричали така, определено не са знаели значението на думата. Амбър е стриктна – когато обещае нещо, винаги го изпълнява без никакви закъснения. Може да се концентрира бързо, което е в нейн плюс, но минусът ѝ е, че не може да се конкретизира върху даден предмет например. Има един навик, който в повечето случаи е ужасен за околните, но всъщност рускинята само се забавлява с това – кара хората да се чувстват жалки, нисши. А и има защо, всъщност, особено в нейната компания. Както всеки един човек, и Аби си има мечти и планове, но понякога е наистина много трудно да ги реализира, защото повечето от тях са недостижими.
Хората, които познават Амбър, а те са изключително малко, по причината, че тя не допуска никого до себе си, спокойно могат да кажат, че тя е много здраво стъпила на земята. Не се отнася в неща, които знае, че няма да станат. Реалист е. Гледа на нещата такива, каквито са и знае, че не може да се променят само с щракане на пръсти. За близките и приятелите си би направила всичко. Стоун много обича да пее и наистина може. Това ѝ е една от страстите. Също така обожава да рисува, но никога не е била добра. Свободното си време прекарва в четене на книги и слушане на музика.
Това е тя. Една недовършена картина, която представлява тъмно, бурно море, сиво небе, а зад облаците обаче се подават слънчевите лъчи.

История
Неизвестна.
Това е думата, която обобщава миналото ѝ. Тя не знае почти нищо за себе си, защото на осемнадесетгодишна възраст катастрофира и изпада в кома за осем месеца. След което се събужда и до себе си вижда...никой. Буквално никой. Беше сама.
Но с течение на времето, ровейки се в хиляди документи, разбира истинското си име - Амбър Норингтън. Осъзнава, че това е една от най-властните фамилии, както и че наследява десетки милиони долари, както и къща на остров Сейнт Джон, където всъщност е родена.
Затова сега, русокосата госпожица се връща в родното си място, за да започне всичко от начало.

Вижте профила на потребителя
Одобрена! Има още едно момиче, което току-що си направи герой от фамилият Норингтън, ако искаш можеш да говориш с нея...
Ще сменя фамилията ти с тази на героинята ти.

Вижте профила на потребителя http://port-royal.bulgarianforum.net
Име на героя: Аня Николаевна Броксуурт ("Николаевна" е фамилията на майка й)
Години: 19
Местожителство: Сейнт Джон
История: Може да се каже, че съм израснала в голямо семейство. Имах, а и още имам много братовчеди и братовчедки. Но като цяло нашето семейство се състои от 6 човека. Баща ми, майка ми, двамата ми по-големи братя, аз и малката ми сестра. Том е най-голямото дете от фамилията Броксуурт. Той винаги е бил добър и толерантен към мен. Винаги ме е подкрепял, но честно казано не съм го познавала чак толкова добре... Той винаги беше по-тайнствен. Обичаше самотата. Кристиян или Крис на кратко е следващият. Той ми бе най-добър приятел докато все още живееше при нас. Когато навърши 18 отиде във военно училище. Искаше да бъде новият губернатор. Той бе голям националист, би направил всичко за Англия. Аз не съм от интересните личности. Позната на много хора, но по характер не приличам на Крис. Привличат ме опасностите, което е странно за дъщерята на губернаторът. През по-голямата част от времето прекарвам в библиотеката. Изчела съм много интересни книги... и пиратите ми се струват някак си завладяващи. Малката ми сестра се казва Емили. Тя е на 16. Много умно момиче бих казала! Винаги знае отговора още преди да й бъде зададен въпроса. И тя като мен е пленена от книгите. Както вече споменах сме голяма фамилия, но не знам имената на всичките ни роднини. Някои защото отдавна са напуснали Сейнт Джон.
Характер: Усмихната, лъчезарна, винаги положително настроена. Ще помогне на всеки, който поиска помощта й. Всеотдайна е и винаги дава всичко най-добро от себе си. Упорита, умна и търпелива - тези качества също я описват много добре. Ако се сближи много с някой човек, после и е трудно да го пусне да си отиде. Дори невъзможно. Не се привързва лесно към други хора. Не е от най-доверчивите хора и изобщо не е от тези с чувство за самосъхранение. През по-голямата част от детството си е свикнала да вижда строгото спазване на правилата и е свикнала да се придържа към тях един вид. Никога не би предала семейството си за каквото и да е било.
Външен вид: Аня е красиво момиче. Има стройна и висока фигура. Слабичка е за момиче на нейната възраст, което е един плюс при носенето на корсети. Косата й е светло руса и се спуска надолу до кръста й. Попринцип е къдрава, но момичето понякога я изправя. Обича да я прибира в кок, за да не й пречи през деня. Очите й са топло зелени. Има дълги пръсти, идеални за една пианистка. Прилича на баща си като цяло.
Снимка:Последната промяна е направена от ♥Anya♥ на Пон Дек 06, 2010 6:28 am; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя
Само една мъничка забележка: Баща ти не може да бъде губернатор на Сейнт Джон. Но ако държиш да бъде губернатор мога да преместя фамилията Броксуурт в някой от другите острови и да те сложа там. Rolling Eyes
Иначе си одобрена!

Вижте профила на потребителя
Махнах го Smile

Вижте профила на потребителя
Мерси^^

Вижте профила на потребителя

Име на героя:
Джакимовея Уелс Болдуин
Години:
20
Местожителство:
Сейнт Джон
История:
Историята на Джаки е скучновата. Общо взето израства заобиколена от куп бавачки в огромното имение на родителите й, които почти не й обръщат внимание.
Има по-малка сестра, с която се разбират, но като всички сестри имат своите разногласия.
Джакимовея е изгледана под строг контрол на няколко дами, които не знаят какво е то смях, забавление и отпускане на примката около врата на детето. Още от малка е имала определени правила, които трябва да спазва и задачи, които трябва да свърши, защото в противен случай боя й е в кърпа вързан.
Майка й е строга и организирана жена, която се грижи за публичните изяви на мъжа си, но не пропуска да препита това онова дъщеря си. Отгледана по старомоден начин Имануела(майка й) иска дъщеря й да наследи нейните навици, дъжание и поведение.
Баща й от друга страна е по-отпуснат човек и си позволява да се държи с дъщеря си именно като с дете, а не както всички останали, които я третирали като възрастна.
На 18 години Имануила решава да сгоди дъщеря си по договор, така както нейните родители са постъпили с нея, но преди договора да се подпише и Джаки да се окаже сгодена за абсолютно непознат баща й се отменя и отказва детето му да бъде омъжено.
Джаки е спасена, но и до днес не може да се отскубне от строгата примка на майка си и 4те бавачки, които следват правилата й стриктно.
Понастоящем Джакомовея е навсякъде с лична прислужница(Емили), която не я изпуска от поглед. На Джаки идеята някой да я следи по петите не й харесва, но иска или не трябва да спазва заръките на майка си.

Характер:
Джаки е оправна и борбена, прави се на по-смела отколкото всъщност е. Трудно можеш да я откажеш от започнатите цели, обича да докарва всичко до край, а не да го остави точно когато е най-трудно.
Дисциплинирана до съвършенство, тя е изключително дразнеща с изучените си маниери и етикеция, но не може да остави нищо от заученото държание, не и когато Емили е вечно по петите й. Въпреки това е трудно подлежаща на дресировка. Оправна и винаги протестираща, тя е нещо като ченрата овца в семейството.
Като една типична аристократка тя е арогантна, надемнна и самолюбива. "Синята й кръв" й позволява да върши доста неща, които обикновенните простосмъртни не могат да си позволят.
Джаки обича да се изтъква докато говори, често прекалява с обясненията и вкарва прекалено много емоционалност и драматичност докато говори.
Да се държи изтънчено и да е идеалната актриса й е в кръвта.

Външен вид:
Джаки излъчва грация и нежност от където и да я погледнеш. Вдъхва невероятна сигурност с цялата с същност и понякога имаш чувството, че е толкова организирана, че дори всяка стъпка й е прецизно обмислена преди това.
Има кестенява коса, коята се спуска на леки къдрици до плешките й. Очите й са с невероятно син цвят, но понякога носи кехлибарени лещи. Погледа й е буден, в него вечно гори един пламък тъсещ новото, предизвикателното и общо взето живота. Големите й очи са обрамчени от гъсти и дълги черни мигли.
Скулите й са ясно изразени, брадичката й е остра, челото високо, а носа чип - все черти познати в образите на аристократите.
Не е много висока, но височината й е компенсирана от здравото и стегнато тяло, добре изваяно почти до съвършенство.

Допълнително:
- обича пищните балове
- обича да организира приеми и партита
- ходи на уроци по пиано и театрално майсторство
- обожава роклите с корсети и разкорени кройки
- често е доброволка в събития за набиране на париПоследната промяна е направена от Джаки Уелс Болдуин на Съб Дек 11, 2010 8:07 am; мнението е било променяно общо 3 пъти

Вижте профила на потребителя
Одобрена!

Вижте профила на потребителя
Име на героя: Девин Уелдърн

Години: 24

Местожителство /един от трите острови/: остров Сейнт Джон

История/минимум 5 реда/:Девин е роден в един от най - влиятелните аристократски родове в Порт роял.Има сестра,на име Катерина,с която се разбират добре,но понякога се карат.
Съдбите на двете децата обаче не съвпадат особено.Дев не е от послушните деца,бил е доста непокорен.Когато навършва дванадесет години го пращат във военно училище.Там той трудно се адаптира.Заради буйния си характер и трудното му усмиряване,е бил доста бит от "преподавателите му".Там нямал много приятели,първо заради потеклото си,второ заради трудния характер и трето-той въобще и не искал да се сприятелява с когото и да било.наказанията минавали едно след друго и така докато завърши училището.След това се отдава на пътешестването. Мечтата му е да обиколи света,да открие нови територии и да види възможно най-много.Самият той казва,че ще умре с усмивка на лице,понеже ще е успял да изпълни най-съкровените си мечти...

Характер/минимум 5 реда/:Характера на Дев е доста странен.Понякога се държи мило и приветливо с околните,а има и случаи в които е много груб,надменен и арогантен,често агресивен.Ядът често успява да го завладее и той буквално обезумява,може да направи всичко,без дори той да се усети.По принцип е доста приветлив и усмихнат,ако не го раздразниш или му попречиш за нещо.Загадъчен и много рядко разбулва тази загадъчност.Може и да е романтичен,но по принцип тези неща не му се отдават много.Дев е доста хладнокръвен.Жените са неговата страст.Обожава флиртовете и забавленията за една нощ,досега не е имал сериозни връзки.

Външен вид/минимум 4 реда/:Дев е доста висок и строен мъж.Тялото му е много-добре оформено.Атлетично и мускулесто е.Обича да спортува и така поддържа формата си.Висок е около 1.85-1.88.Косата му не е много тъмна,бие на тъмно руса-златиста,къса и небрежно разрошена.Очите му са синьо-зелени,но преобладава повече зеленото и само при определен ъгъл на светлината се забелязва синьото.Има идеална усмивка,защото полага грижа за зъбите си.Чертите на лицето му естествено не са перфектни,но са добре изразени и успяват да покажат всяко едно негово настроение.

Снимка:
Клик
П.П Съжалявам за не много скопосаната история,но сега нямам музахД,като мога ще редактирам...
П.П2 Ако нещо не е нараед или съм написал грешно,моля извинете ме

Вижте профила на потребителя
Айде одобрен... xD

Вижте профила на потребителя

Име на героя:
Никълъс Тилт Уелдърн
Години:
25
Местожителство:
Сейнт Джон
История:
Никълъс е роден в семейството на Джонатан и Лариса Уелдърн, които са прекарали целия си живот на остров Сейнт Джон в огромно имение в центъра на острова.
Лариса е жена ценяща простото, никога не се е стремяла да да бъде някоя друга и още от младо момиче твърдо вярва, че истинска любов съществува. За жалост заклетата романтичка не усеща истинската любов, защото е омъжена по договор за мъж на име Джонатан Уелдърн - мъж от висшето общество, славещ се с някои нечисти сделки.
Причината госпожица Грифит(моминското й име), да бъде омъжена по договор за абсолютно непознат мъж е бил фалитът на семейството й. Омъжвайки се висш аристократ, фамилията на баща й се изкачва няколко стъпала нагоре в обществото.
В момента Никлълъс се оказва едно абсолютно копие на баща си. Стриктен и безмилостен, Джонатан винаги изисква най-доброто за семейството си и иска от сина си да дава всичко от себе си.
Ник дефакто не знае какво е да бъдеш дете, от малък се сблъсква с живота на възрастните и никога не е имал възможността да почувства чистото и неподправено чувство да бъдеш дете, да играеш, да тичаш волно като птица. Започва да свири на пиано от 4 годишен и реално погледнато е най-малкия занимаващ се с това. На 6 години започва уроци по висша етикеция, а на 8 започва да се занимава с фехтовка.
10 годишен вече рецитира Шекспир на изуст и излиза на сцена в детския кръжок по театрално майсторство. Да не забаряме и частните уроци по рисуване и малко по-късно(към 14 годишен) по цигулка.
От 16 годишен баща му започва да го въвежда в работата си и да го учи на собствения си "занаят", хлапето е възприемчиво и много бързо навлиза в работата на баща си, така че днес е достоен да поеме работата му. Джонатан обаче смята, че сина му първо трябва да създаде семейство и след това ще бъде склонен да му предаде частния си бизнес.
И така 23 годишен Никълъс се оказва сгоден за Джкимовея Уест Болдуин, 18 годишна красавица с изтънчен произход. В деня на подписването на договора и предстоящото запознаство на младоженците бащата на Джакимовея разтрогва брачния договор и годежа не се състои.
Семейство Уелдърн остава в добри отношения с Болдуин, а Джонатан и Имануела(майката на Джаки) все още имат нещо напредвид за децата си.
Характер:
Уравновесен. Това е думата, която иделано може да опише характера на момчето. Здраво стъпил на земята и стриктоно придържащ се към правилата на семейството си и обществото, Никълъс е един от много възпитани младежи, чиято единствена цел е да бъдат в помощ на обещството и в тежест на родителите си.
Винаги сериозен, някак груб и недодялан, Никълъс прави впечатление, че всяка реплика, всяко действие и движение са му заучени като по книга. Държи се като абсолютен робот, но това прави родителите му страшно горди от него, нищо че малко или много е черната овца в семейството.
Организирано до болка, момчето изглежда така сякаш всяко нещо, което прави е предварително обмислено до съвършенство и дори стъпките му са премерени и изчислени.
Никълъс е абсолютен перфекционист, когато иска нещо, той не го иска след малко или след време, а го иска веднага, на секундата. Не го ли получи е способен да направи живота на всеки човек пълен ад.
Снобския му вид не е само пвръхностна маска, това е което е. Арогантен, префърцунен, един типичен аристократ. Всъщност не типичен, защото иска да бъде по-добър от всеки друг и винаги да бъде най-отгоре, на върха където да гледа всички с презрение.
Дава си вид на изключително умен, но нека си признаем, сивото вещество на момчето не е кой знае колко голямо. Да, ученолюбив и умен, но не обича да събира странична информация и нищо не може да го заинтересува, учи само това, което му е наложително да знае.
Няма никакво чувство за хумор, леко скучноват е. Приема всичко навътре и се обижда и от най-малкото. Способен е да мрази и да си отмъщава жестоко.
Външен вид:
Никълъс е висок и слаб, не е кой знае колко мъжествен, но външността му е някак магнетична и привлекателна. Лесно може да омае женската част и обича да го прави при всеки удобен случай, като никога не е напълно сериозен в намеренията си.
Ник има кестенява, малко по-дълга коса, която винаги е прилежен вид, доста често дори зализана назад. Очите му са в мътно зелен цвят, винаги широко отворени и бдителни. Погледът му е изпълнен с ирония и наглост.
През по-голямата част от времето устните на Никълъс са стиснати в каменно-сериозна гримаса, сякаш нещо не му е наред или е обиден на някого, но това си е Ник, кой може реално да знае какво му е на този чудак?
Усмихне ли се на бузите му излизат тръпчинки, което кара момчето да изглежда някак сладко, като малко дете, нищо че в него няма нищо детско и дефакто никога не е имало.
Доста стриктен е към външния си вид, определено изключително суетен.Последната промяна е направена от Никълъс Тилт Уелдърн на Съб Дек 11, 2010 12:37 am; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя
Одобрен си, но трябва да смениш лика си, защото този е зает от Дейл. Той си го сложи точно преди да си пуснеш героя... : (


_________________
Вижте профила на потребителяИме на героя:
Вайола Болдуин (Цялото й име - Вайола Уелс Хансет Мак Болдуин)

Прякори:
Вайола, Вай, Ви

Години:
17

Местожителство:
Сейнт Джон

История:
Вайола е 3 години по-малка от сестра си Джаки, но никога не е била глезена, защото е по-малка. Двете са третирани по един и същи начин. И въпреки строгият контрол, Вайола винаги е била много диво и непокорно дете, въпреки постоянните наказания от страна на майка им. Вай никога не е обичала да се подчинява и да е спокойна, по цял ден да учи как да маха на хората и как да държи ръката си, когато яде. Това винаги й е било безкрайно скучно, но въпреки това знае как да се държи като една истинска Лейди и не си позволява кой знае какви своеволия, защото знае, че със свободата откъм финансии, идват и много отговорности, като това да се разнасяш по скучни официални вечери и събирания. Двете сестри винаги са се грижили и защитавали една друга, което не им пречи да имат своите различия и спорове. Вайола от малка обожава музиката и свири на пиано, цигулка, флейта и дори арфа. Обожава да чете почти всякакви книги, но мрази науки като математиката, физиката и химията. Също въобще не може да рисува, но има невероятно красив почерк. Езиците й се отдават, особено френският. Говори го без никакъв акцент, въпреки че е англичанка. Знае още италиански, руски и малко испански. Цялото семейство има влечение към актьорството майсторство - изключение не прави и Ви. Вайола, също като Джаки, има лични прислужници, само дето нейните са двама - Клаудия, която е изключително строга с нея и Джон - нейният най-добър приятел, който познава от както се помни. Тайно от родителите си, тя се учи как да борави с меча - уроците по фехтовка взима от Джон. Въпреки влеченията си към адреналина, Ви има невероятен вкус и обожава модата, което в никакъв случай не я прави някаква наперена богаташка. Много по-малко сдържана от сестра си, Вайола винаги е била много строго назидавана за постъпките си.

Характер:
Вайола винаги е била много борбена и свободолюбива. Умее много добре да прикрива истинските си чувства. Подлежи на всякакви видове трансформации - трябва да се държи добре - прави го. Трябва да прикрие, че в момента е напълно съсипана и не знае къде се намира - отново го прави. Ужасно инатлива е, дори когато знае, че не е права - може би едно от малкото й отрицателни качества. Не позволява да бъде пренебрегвана и оставяна на заден план. И въпреки всичко, не обича да бъде център на вниманието. Мрази да бъде съжалявана и да се отнасят с нея като с дете, въпреки че никой не го прави. От малка Вайола е достатъчно отговорна и самостоятелна и дори на 17, спокойно може да се оправи сама в живота и без всичките пари на баща й. Не обича да зависи от никого, не я бива да действа в екип - тя е горе-долу вълк единак. Има най-добра приятелка, на която държи много - Алексис. Въпреки че Вайола е много общителна, тя има малко истински приятели. Винаги е отворена да помогне, но когато на среща види лошо отношение, показва наистина гадната си страна. Обожава да води война с някого, мирът за нея е нещо много скучно. Вайола никога не плаче - не е учена на такива слабости. Рядко показва красивата си усмивка, защото рядко и има поводи да се усмихва. Не обича да парадира с това, че е богата. За разлика от сестра й, тя не е арогантна и самовлюбена - много нетипично за аристократите. Вайола говори много бързо, но с ясна артикулация и достатъчно разбираемо. Като цяло не обича да говори прекалено много - не защото няма какво да каже, а защото трябва да внимава какво разкрива за себе си.

Външен вид:
Вайола е с много нежни черти и мъничко лице. Остра брадичка, чипо носле и голямо чело. Също като по-голямата си сестра, тя е с тъмнокестенява и леко начупена коса, която се спуска по раменете и стига до средата на гърба. Светлосините й очи, подчертани с гъсти и дълги мигли, се забелязват от далече - наистина красиви очи, които рядко показват някаква емоция. И все пак, погледът й е доста предизвикателен и хората често мислят, че тя гледа злобно. Всъщност, тя просто се замисля и често може да гледа нещо без наистина да го вижда. Усните й са плътни, със светлорозов цвят. Зъбите й са бели и идеално подредени. Много й отиват шапки, за разлика от очилата. Кожата й е като порцелан - много светла. Вайола често е смятана за болнава, заради бледото си лице и слабото си тяло. И въпреки, че изглежда много чуплива, Ви е изключително здрава и жилава. Много силен човек - и физически и психически.
Няма дреха, която да не стои прекрасно на перфектно изваяното тяло на Вайола. Тя е висока около 1.70, но тежи само 50 килограма. Има тънки и дълги пръсти.

Допълнително/то не е задължително/:
-Обожава тъмните и маслени цветове - мрази прекалено шареното.
-Също като сестра си, обожава големите ренесансови рокли и корсетите.
-Обича да организира събития и да ходи по балове, но често аристократичните събития и събирания са й твърде скучни.
-Обожава музиката.
-Мрази дълбоката вода и силната слънчева светлина.

Снимка:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Вижте профила на потребителя
Одобрена ;]


_________________
Вижте профила на потребителя
Име на героя:
Кияра Блек дер Фридрих
Години:
20
Местожителство /един от трите острови/:
Сейнт Джон
История: Кияра е един от малкото останали членове на фамилията Фридрих. Тя е първородното дете на семейство Фридрих. Кияра има брат и сестра. От малка Кия започва да се влече от науките и прекарва часове в семейната библиотека. Баща и Алек вижда потенциал в нея и започва да посещава частни учители. След това тя и сестра и са пратени в едно от най-елитните училища в Париж. Отдават и се и езиците знае няколко руски,испански и френски, който говори без проблем. Въпреки, че пред родителите си тя се прави на скромна и ученолюбива всъщност това е само едната и страна. Без знанието на родителите си тя се научава да борави с лък и меч и това и харесва.Фамилията Фридрих е една от най-влиятелните фамилий в Сейнт Джон.Всъщност Кияра е братовчедка на Дейлън и Алис Валерион. Майката на Кия и майката на Дейлън и Алис са сестри.Когато е на 17 родителите на Кия загиват при пожар.
Характер:Кия е доста труден характер.Авантюрист е и в същото време етолкованепредсказуема.Винаги може да те изненада с нещо.Не прощаваизмяната затова и винаги подбира приятелите си, за който би дала дориживота си ако си заслужава. Думите, който най-добре могат да я опишатсабуйна,дръзка,непреклонна и самоуверена. Трудно се доверява нанякой.Мрази да и противоречат , особенно когато знае, че еправа.Понякога се държи като разглезена кучка. Но , разбира се, това сеслучва твърде рядко, но все пак се случва. На моменти може да е и тихаи сдържана.Всъщност Кия винаги е в различно настроение и трудно може даи се угоди, но това е защото е свикнала да получава всичко, коетопоиска. Понякога дори взима решение твърде бързо и това и изиграва лошашега. Доверява се на интуицията си и винаги казва това, което мисли безда се усети, че думите и могат да наранят някой.
Външен вид:Кияра е доста красива личност.Има дълга черна коса, която нежно се спуска по раменете и. Понякога косата и изглежда начупена.Има слабо и добре одормено тяло.Кожата и е бледа.Дори понякога изглежда все едно е смъртник. Има големи зелени изразителни очи.
Снимка:Последната промяна е направена от Кияра Блек дер Фридрих на Съб Дек 11, 2010 10:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя
Одобрена си, братовчедке. xD


_________________
Still searching for our way, our way through the dark
mountains we left behind, the fire and it's spark
fighting the spell, drowning coins into the wishing well
dreams turned into nightmares and heaven turned into hell

We sailed across the seven seas, lighting candles in the wind
moving on to the midnight sun, rising up again
the twisting and swirling, we're losing the ground, running out of time
The execution of your mind sent shivers down your spine

They're cursed by the spell
and turned into fallen angels
they're going through hell
a howl in the night
they're tolling the bell
hiding their faces in the darkness
unhallowed is the sinner, holy is the saint
it's the curse of the damned

Something's in the air, told us to beware
the rain kept on falling and the evil's not too spare
believing the charm, the sword and the gun, seeing cracks in the wall
facing the mask of the devil, carved into stone

Вижте профила на потребителя http://port-royal.bulgarianforum.net
Име: Харпър Колинс

Години: 19

Местожителство: Сейнт Томас

История: Живях с чичо си в Сейнт Джон. Родителите ми починаха
като бях на пет.
Чичо Джон ме научи на всичко, което знае. Бой, стрелба, но и разбира се,
как да бъда човек. Но аз реших, че искам да се правя на мъж и се
преместих в Сейнт Томас. Там живях сам, докато при мен не дойде и
сестра ми - Стефани.
И така, в един слънчев ден реших да посетя чичо си, въпреки, че Стеф изведнъж се разболя.
Изви се огромна буря и не успях да се прибера на време. Като се прибрах,
най-вярната ни прислужница ми съобщи,, че е мъртва. Бях като разбит.
Мислях, че вече няма смисъл да живея. Но продължих напред.
Сага живея сам в огромно и скучно имение - наследство от родителите ми.
Често излизам и ловувам, помагам на народа, а и често ходя при чичо си.


Характер: Характера ми е доста странен.Понякога се държа мило
и приветливо с околните, а има и случаи в които съм много груб, надменен и арогантен, често
агресивен. Това се дължи на преживените загуби. Никой не би понесъл да
изгуби майка си, баща си, а скоро дори сестра си. Ядът често успява да
ме завладее и буквално обезумявам. Мога да направя всичко, без дори да
се усетя.По принцип съм доста приветлив и усмихнат и ако не ме
раздразнят, но направят ли го не отговарям. Мразя да ми напомнят за
смъртта на близките ми. Особено за Стефани. Тя беше най-близкият ми
човек след чичо.


Външен вид: Не съм много висок.Но тялото ми е добре оформено, мисля. Е, не много
мускулесто. Косата ми бие на руса/златиста, къса и небрежно разрошена.
Очите ми са тъмно-зелени. Чертите на лицето ми, естествено не са
перфектни, но са изразени и успяват да покажат всяко едно настроение.


Снимка:

Вижте профила на потребителя http://step-up-rpg.bulgarianforum.net/portal
Одобрен!

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 3]

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите