Основен партньор!
Latest topics
» Да разменим банери(:
Пет Ное 08, 2013 6:16 am by Nova Berry

» Спам нашествие;;
Сря Мар 20, 2013 6:23 am by chaos

» Разяснения за групите;
Нед Сеп 16, 2012 12:35 am by Nathaniel S. Wildstorm

» Джасмин Балард;
Съб Авг 11, 2012 4:20 am by Nathaniel S. Wildstorm

» Исая Вилън;
Съб Авг 11, 2012 1:05 am by Nathaniel S. Wildstorm

» Запази си лик;
Вто Авг 07, 2012 4:33 am by Nathaniel S. Wildstorm

» Заети и запазени ликове;
Вто Авг 07, 2012 4:31 am by Nathaniel S. Wildstorm

» Рекламки
Пет Яну 27, 2012 10:58 pm by Drake Gordon

» Спам...за кой ли поред път хД
Съб Яну 14, 2012 10:55 am by anyone

» Търся някой за РП
Сря Яну 04, 2012 9:11 am by Мелиса Джоунс

» Въпроси
Пон Дек 12, 2011 8:09 am by Nathaniel S. Wildstorm

» Да се сприятелим...
Пон Дек 05, 2011 8:13 am by Dahlia Malory Fairwell

Вход

Забравих си паролата!



Приятели на форума
















Pretty Little Liars-RPG forum

House of Night - един нов свят



Photobucket
















































































You are not connected. Please login or register

Пристанището

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down  Съобщение [Страница 7 от 7]

151 Re: Пристанището on Сря Май 18, 2011 8:32 am

Добре укриването на пирати не беше ли подсъдимо..
Докато съзнанието ми се мъчеше да даде свестен отговор на този належащ въпрос, издърпах Дрейк и двамата се настанихме на масата .Трябваше да замажа положението ...иначе новият ми приятел щеше да има неблагоприятна среща с бесилката.
-Е, Хектор, отдавна не сме се виждали..как са нещата при теб?-усмихнах се едва едва предвид обстоятелствата
Боже срещата с мечката ми се стори нещо съвсем безопасно.И ето го първия проблем.Повечето пирати носеха жигосано "П" на китките си нещо като маркировка, знак, че се занимават с незаконна дейност.
Жигосаното "П" върху кожата на господин Гордън бе ясно видимо и прикритие нямаше.
-О, не!-сведох поглед надолу-Добре, май е време за откровения..Това не е далечния племенник на...лелята...ъм...
Каква роднинска връзка бях използвала?Ох, трябваше да си водя записки...
-Той е пират...но спаси живота ми..така че, моля те не казвай на брат ми.
Хъм, колкото и да бях ядосана, задето съдбата ме бе пратила право в лапите на пират, не можех да отрека, че благодарение на господин Гордън оцелях и не се превърнах в храна за...господин Мецан-

Пп:Съжалявам за забавянето.Дрейк ми писа, че е зает и каза да продължваме...той ще се включи по-късно...

Вижте профила на потребителя

152 Re: Пристанището on Пет Авг 26, 2011 9:41 pm

Най-после кораба акустира в Сейнт Джон.Почувствах се някак си странно,че се завръщам тук.Макар и да бях се родила в Сейнт Джон и това да бе родното ми място бях израснала в Европа.Тук ми бе някак си чуждо.В Неапол бях слушала не малко пъти за това място и за пиратите,който плаваха в морето,но така и не ги срещнахме.Слязох от кораба и се огледах.Времето бе мрачно и леко студено.-Значи това е прочутия Сейнт Джон!-хвърлих поглед към острова,който наистина бе доста голям.Лек ветрец се появи и надигна леко черното ми наметало.На къде да отивам?!Не познавах никой тук!Не можех да се изтърся пред братята и сестра ми,който сигурно дори не знаеха дали съществувам.Трябваше да си купя къща да намеря как да се свързвам с Неапол,защото не можех да зарежа връзката с компанията,която имах там.Бях чувала някой неща за Сейнт Джон- често идвали пирати тук!Хм,доста интересно.Бях чела за тях и не останах особено впечатлена.

Вижте профила на потребителя

153 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 4:58 am

Карл винаги казваше че от домът по добро нямало,а в същност корабът ми бе дом. Честно казано родителите ми ми липсваха.. идвах от аристократическо семейство,доста познато тук и може би ме смятаха за голям срам,но харесвах това което съм. Корабът спря до един доста по луксозен,но се виждаше че сме пирати,личеше си от далеч. Носих малко медальонче върху себе си на което със златни букви бе изписано "В.Пърсивал". Погледнах го и се подсмихнах. Скочих от палубата право върху някакъв чувал,хората ме загледаха ,а аз им намигнах,изтупах се и помахах на Карл. Щях да остана тук за известно време. В тълпата видях познато лице.
- Алекс? - попитах,вървейки към нея. Бяхме се засичали един дв пъти в Неапол когато все още движех със семейството си. Семействата ни бяха доста близки по едно време.
- Не мога да повярвам че те виждам! - засмях се и я прегърнах леко.
- Надявам се нямаш нищо против един пират да те прегръща.. - подсмихнах се.

Вижте профила на потребителя

154 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 5:02 am

Тъкмо бях започнала да си мисля,че съм напълно сама когато едно познато лице ме прегърна и ме поздрави.Олеле това бе Вал!Докато бях в Неапол се бяхме засичали,но за кратко,но сега тя изглеждаше различно.Бе много променена и много красива.-Оле Вал,не мога да повярвам,че те виждам тук!-засмях се.-Разбира се,че нямам нищо против да ме прегръща пират!Колко си се променила само,я се погледни.Не очаквах да те видя в тази светлина!Като пират.Знаех си,че морете те влече,но не очаквах наистина да те видя тук!Кога пристигна?

Вижте профила на потребителя

155 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 5:19 am

Посрещането наистина ми хареса. ако нашите бяха тук едва ли щяха да ме посрещнат така. Засмях се и отново я прегърнах. Тя ми бе чудесна приятелка за няколко месеца,спомням си че тогава се бяхме сближили много.
- Аз красива? Я се погледни момиче.. чудесна си! - усмихнах се и й намигнах. Обърнах се и й посочих корабът - Преди малко с този кораб,това е екипажа,често замествам капитана,за това реших да се прибера малко тук,пък и все пак за пират Сейт Джон е мечта. - засмях се.
- Ами ти? Какво правиш? От отдавна не те бях виждала.. Как се реши да дойдеш тук? - попитах любопитно,сядайки на едно буре,любимото ми място за стоене или седене.

Вижте профила на потребителя

156 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 5:23 am

Доста се бяхме сприятелили преди време и бяхме станали много близки.Но наистина не можех да я позная.онези кротки пъстри очи,които помнех от Неапол бяха доста буйни,а плахата и усмивка ,сега бе чаровна и широка.-Еха не предполагах,че си заместник капитан!Значи си сбъднала мечтата си Вал,а това наистина е страхотно!-усмихнах и се,а тя седна на едно буре и ме попита какво ме води насам.-Ами...-засмях се и махнах качулката на наметалото.-Реших да се завърна.В Неапол ми писна от кандидати за женене.Преди 2 месеца едва не убих един!И така реших да се върна!Имам нужда от спокойствие и светски живот!-засмях се.-Жалко,че аз не мога да седна.-погледнах надолу към перфектната червена рокля скрита под наметалото.-Къде ще отседнеш?

Вижте профила на потребителя

157 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 5:35 am

Повдигнах рамене. Не се бях замисляла,но лесно можех да убия някого за да си взема къща или стая. Островът бе голям все някъде щях да остана.
- Нямам си на идея. Едва ли ще ида при родителите си. Знаеш ли преди да избягам разбрах че имам сестра,а тогава бях на 17-18 години. Сега съм на 22 едва ли ще искат да ме видят след толкова много време.. - усмихнах се леко и кръстосах крака. Извадих от джоба си навити цигари и си запалих една.
- Искали са да те женят? - попитах,веднага си спомних че всяко аристократично семейство изпращаше детето си младо,за женене - А,да вярно.. така правят нашите семейства.. - засмях се.
- Аз лично няма да се оженя никога.. женена съм за морето. - заявих гордо и се засмях. Мъжете бяха прекалено капризни и сложни за разбиране,а аз нямах цялото време на света.
- Какво стана,защо искаше да го ликвидираш толкова рано? Слушала съм че това се прави след брака. - казах с шеговит и весел тон.

Вижте профила на потребителя

158 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 5:41 am

Вал извади и запуши една цигара и ме попита защо съм искала да го ликвидирам.- Ами до такава степен се бе стигнало и ми бе писнало от кандидати за женене,че с последния,който се опитах да убия,бяхме сами на вечеря и той тъкмо изваждаше кутийката с пръстена,когато аз извадих една кама и го заплаших,че само да е отворил тъпата кутийка ще се събуди в рая!-когато и разказах Вал се засмя.- Повярвай,бих приела и пират за съпруг,стига да ме уважава!Морето,то е нещо уникално Вал!Понякога ми се иска да имам твоята свобода!-погледнах Вал и се усмихнах тъжно.

Вижте профила на потребителя

159 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 5:49 am

Дръпнах от цигарата си. Лекси бе запазила своя бурен дух. така ми харесваше,много ми харесваше дори.
- Винаги можеш да се присъединиш към екипажа ни,пиратите.. има и страшно свестни,има и пълни отрепки,но ако ис намериш добър пират ще те гледа като очите си.. - усмихнах се леко. Често моите връзки бяха за развлечение,а не за любов. Смятах че е прекалено трудно да намериш друга любов,по-голям от тази към морето.
- Може обаче сега да си купим къща,да живеем заедно. - подсмихнах се - А когато реша да си тръгна можеш да дойдеш с мен на кораба,ще е невероятно,ходим на всеки един остров и континент. - отново дръпнах от цигарата си,покрай нас минаха някакви наконтени момичета,погледнаха ме пренебрежително,а аз се разсмях с буен смях.
- Добре че ние не сме такива..

Вижте профила на потребителя

160 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 5:55 am

Вал ми предложи да се присъединя към нея!Доста изкушаващо предложение!-С удоволствие Вал,но имам работа в града и мисля да се установя тук!Всъщност не знам къде ще пренощувам тази вечер!-засмях се.Покрай нас минаха наконтени принцески,които погледнаха пренебражително Вал,а мен доста ококорено.Вал се засмя и каза,че е добре,че не приличаме на тях!-Така си е!-съгласих се.- Макар и да ме виждаш в рокля,доста често съм качена на кон или съм седнала зад бюрото да решавам делови проблеми!-засмях се.- Всещонст,вярно ли е,че тук доста често идват пирати?

Вижте профила на потребителя

161 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 6:01 am

Кимнах одобрително и изхвърлих цигарата си.
- Острова е разкошен,толкова богат че всеки пират иска да си вземе късче от него. - свалих чантата си,бе пълно със злато и пари. Смятах да си купя прекрасно имение. Бях говорила с един търговец преди време,бях запазила едно имение,за всеки случай.
- Преди време се разбрах с един търговец да ми запази имение.. - показах чантата си - С това ще можем да си вземем имение за да живеем заедно. - подсмихнах се дяволито. Щеше да е доста забавно.
- Какво си решила да работиш? - попитах с още по.голямо доза любопитство.

Вижте профила на потребителя

162 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 6:04 am

Това бе не бе старата Вал,която помнех.Бе толкова дива,че и на мен ми се прииска да бъда такава!След като ми разказа за пиратите се засмях.- Значи има доста чести нападения?-но преди да получа отговор на въпроса ми,Вал ми зададе поредния въпрос с още повече любопитство.- Ами имам фирма в Неапол,но я оставих на мой доверен приятел!Така че,може да се каже,че започвам на чисто и ще движа някой неща във фирмата!А ти какво си решила да правиш след като си купиш имение?Готова ли си отново да заминеш или ще останеш на сушата?-въпреки че,знаех какво ще ми отговори!

Вижте профила на потребителя

163 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 6:56 am

- Занимавах се с актьорство по едно време.. когато си мислех че съм готова да оставя морето,но точно тогава разбрах че това е невъзможно. - засмях се. Слязох от бурето и я хванах под ръка,започнахме да се разхождаме из препълненото пристанище,времето бе топло,а слънцето напичаше.
- Никога не съм си те представяла зад бюро.. - казах честно след кратко мълчание. - Ти беше по дива и от мен.. винаги съм смятала че също ще тръгнеш към морето.. - разсъждах на глас,отново,но с нея ми бе приятно.
Нямах си на идея какво щях да правя сега,когато бях на сушата :
- Може би ще се пробвам в някоя пиеса в театъра.. - казах накрая с видно недоволство. Бях готова с пълни обятия да се върна към кораба но ми трябваше доста почивка.

Вижте профила на потребителя

164 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 7:04 am

-Спомням си те!Имаше невероятен талант!Веднъж те шпионирах докато се упражняваше!-засмях се.Започнахме да се разхождаме из пристанището и наистина слънцето се бе показало и бе станало малко по-топло.-Ето ме сега!Алексис Дел Ока-бизнес и светска дама,почти винаги седнала зад бюро,облечена по последна европейска мода!Морето винаги ме е влечало,но семейството си е семейство!-отново се засмях.- Мисля,че да участваш в пиеса не е лошо!Така поне ще те видя в истиската момичешка светлина!

Вижте профила на потребителя

165 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 7:18 am

Засмях се,знаех че тя бе привързана към семейството си,но аз не можех да съм толкова отдадена на тях. Всичко това което бяха очаквали от мен,всичко което искаха да бъде,не бе това което аз исках и си представях. Чудех се дали някога щях да срещна сестра си,или просто живота щеше да си мине ей така.
- Признавам си.. всеки театър има разкошни рокли.. - засмях се. - От отдавна не съм обличала рокля,ако си спомняш преди майка ми винаги ме навличаше с някоя претруфена и кичозна рокля.. -засмях се тихо отново.
- Смяташ ли някога да си имаш.. дете? - любопитството в гласът ми все още не бе изчезнало.

Вижте профила на потребителя

166 Re: Пристанището on Съб Авг 27, 2011 7:37 am

-А?!За мен детето е нещо невъзможно!Като имаш предвид,че мразя да ми натрясват годеник!-засмях се.-Наистина,ако искам дете ще е от човека,който обичам,а не от доведения ми годеник.-смръщих вежди и тръснах глава.-Уф мразя косата си!Тази червена,непокорна коса.Хей,какво ще кажеш когато си купиш имение да ти дам една моя рокля,да те нагласим и да те изпратим в театъра?!

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 7 от 7]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите